Popusti do -30 % u odabranim kategorijama! 🥳 -> ! Uštedite sada
Telefonske narudžbe: 01 67 00 165 pon - pet: 8:00 do 16:00
FAQ   •  Načini plaćanja   •  Dostava   •  Garancija   •  Kontakt
 • Telefonske narudžbe
  01 / 67 00 165Besplatna dostava za sve
  proizvode u posebnoj ponudi.
X

Školski ruksak na kotačima Street Trolley Impact, Olive

4.0 1

Školski ruksak na kotačima Street Trolley Impact, Olive

Izdržljiv, ovalni, školski ruksak na kotačima, pruža potpuno olakšanje za leđa. Ima široke, izdržljive naramenice koje se mogu podešavati po želji te kvalitetan i čvrsto oblikovan donji dio koji stojiuspravno i ne prevrće se. Sigurnost djece osiguravaju ugrađeni reflektirajući dijelovi koji čine dijete vidljivim sa bilo koje strane noću. Sadrži izdržljivu, sklopivu telepatsku ručku.

Ruksak sadrži jedan veliki glavni pretinac (s jednim manjim pretincem), dva manja prednja pretinca i dva bočna džepa. Zatvara se patentnim zatvaračem.

Boja: zelena.
Volumen: 32 L.
Težina: 1,75 kg.
Dimenzije: 48 x 30 x 20 cm.
Materijal: 100% poliester.
Proizvođač: Street.
Oznaka proizvoda: ruksak, školski, kotači.
2 na zalihi | NABAVA: ~ 3 dana
Želite besplatnu dostavu?
Bilježnice formata A4 s prugastim uzorkom i 52 lista.
Cijena s PDV
| 98,34 € | 49% uštede
Šalji upit
Kupite više komada i uštedite! | cijene po kom
Količinski popusti 2 3 ili 4 5 ili više
Više je manje 48,86 € (2%) 48,36 € (3%) 47,36 € (5%)
Komplet bilježnica A4 Rucksack Only, Spaceman, crte s 9 mm rubom, 52 listova, sortirano, 7 + 3 GRATIS - u kompletu jeftinije.
Bilježnice formata A4 s prugastim uzorkom i 52 lista.
Školski ruksak na kotačima Street Trolley Impact, Olive
Školski ruksak na kotačima Street Trolley Impact, Olive
 
Cijena
65,72 €
Redovna cijena: 73,54 €
Vaša ušteda: 7,82 €

Torba će vjerojatno će biti najvažnija školska potrepština vašeg školarca. Obično ga ne kupujemo samo za jednu školsku godinu, pa želimo da bude kvalitetan i da nosi težinu sve težih i debljih udžbenika. Mora izdržati svakodnevnu upotrebu, uključujući put do i iz škole, a pritom biti što udobniji kako ne bi ometao ugodnost kod nošenja. Budući da kupnja torbe može biti prilično stresan zadatak, pogotovo ako se želje vašeg djeteta razlikuju od vaših, u nastavku smo pripremili nekoliko smjernica kako bi i izbor i kupnja bili lakše, a prije svega manje stresno iskustvo.

Prilikom kupovine torbe uzmite u obzir dob vašeg djeteta. Učeniku prvog razreda potrebna je drugačija torba od djeteta koje pohađa 7. razred. Brzim razvojem djeteta raste i njegova školska torba, pa imajte na umu da će dijete nositi torbu par godina – stoga nemojte kupovati preveliku torbu s mišlju da će dijete “odrastati” zajedno s torbom, jer to može ozbiljno naštetiti razvoju pokreta djeteta.

Odaberite pravu veličinu. Vrlo je važno da torba ne bude prevelika za dijete, jer prevelika torba, koja je posljedično preteška, može dovesti do razvojnih problema koji dovode do razvoja nepravilnih obrazaca kretanja, lošeg držanja i bolova pri kretanju. Širina torbe treba biti relativno proporcionalna širini djeteta. Na primjer, malo dijete ne bi se smjelo odlučiti za torbu koja odgovara veličini odrasle osobe. Visina torbe trebala bi biti negdje između oko dva centimetra ispod lopatica, do razine struka ili malo iznad struka. Također slijedite pravilo od 10%. Težina školske torbe (uključujući knjige, udžbenike i ostali školski pribor) ne smije biti veća od 10-15% težine Vašeg djeteta.


Vir slike: pexels.co

Torba za dijete od 20 kg ne smije biti teža od 3 kg, a torba za dijete od 35 kg kg može težiti najviše 5,25 kgVir slike: pexels.com

 • Dovoljno široke i podstavljene naramenice. Potražite široke naramenice s podstavljenim ramenskim dijelom, koji pružaj veću udobnost i štiti ramena od pretjeranog pritiska. Prilikom nošenja važno je koristiti oba remena, kako bi težina ruksaka bila ravnomjerno raspoređena. Korištenje samo jednog remena za rame dodatno opterećuje samo jedno rame. Naramenice bi trebale biti podesive, jer su korisne ne samo za pravilno pristajanje, već i za pravilno pozicioniranje - ruksak treba sjediti tik iznad struka, a obje trake trebaju biti ravnomjerno dugačke.

Ako torba ima naramenice oko prsa ili struka, one bi trebale biti pravilno pričvršćene. Neke torbe za mališane imaju i naramenice koje se pričvršćuju oko struka ili prsa, što omogućuje da torba ostane na mjestu i ne izaziva nelagodu pri hodu. Pritom provjerite jesu li trake na pravom mjestu. Pojas bi se trebao obaviti oko struka vašeg djeteta, a prsni remen bi trebao biti podešen tako da stegne do te mjere da se ruke i dalje mogu slobodno kretati. Visina struka i prsa nije toliko bitna, treba ga postaviti tamo gdje je djetetu najudobnije.

Birajte torbe s džepovima, i različitim pregradama. Tako ćete osigurati najbolju raspodjelu viška težine, a dijete će imati bolji pregled sadržaja torbe. Teže predmete (bilježnice, udžbenike...) stavite bliže djetetovim leđima, dok lakši predmeti mogu biti dalje od tijela.


Preporučujemo

 

Kvaliteta se ovdje stvarno računa. Kupnjom školske torbe vratit ćete uspomene na dane kada ste svojoj bebi kupili prvu opremu za bebu – kao što ste mu u tom trenutku željeli pružiti maksimalnu sigurnost i udobnost, činite to i tijekom školovanja.
Kada tražite kvalitetnu torbu, slijedite ove savjete:

 • Izbjegavajte labave i neravne ili lako potrgane šavove.
  Provjerite od kojeg je materijala torba. Materijal bi trebao biti prozračan, ali u isto vrijeme dovoljno čvrst da izdrži težinu školskog pribora i svakodnevnu upotrebu. Prilikom odabira materijala imajte na umu da su neki otporniji na vodu od drugih – sintetičke tkanine poput poliestera odbijaju vodu bolje od prirodnih vlakana (kao što je pamuk).
 • Pogledaj patentne zatvarače. Potražite jače patentne zatvarače koji će trajati dulje. Za najlakši pristup odaberite patentne zatvarače s dvije glave.

Slijedite djetetove želje. Također je vrlo važno omogućiti djetetu da sudjeluje u odabiru svoje torbe. Nosit će ga svaki dan u školu i natrag. Iako su pravilna prilagodba i dobra kvaliteta najvažniji čimbenici na koje treba paziti, stil je još uvijek važan element. Želite znati da se vašem djetetu zapravo sviđa torba koju će koristiti tijekom cijele godine.

Ako vaše dijete želi torbu niske kvalitete koja mu loše pristaje, samo zato što posvuda ima popularni lik iz crtića ili filma, još uvijek možete napraviti kompromis sa sljedećom strategijom:

  • Potražite svijetle boje i trendi uzorke na kvalitetnim torbama.
 • Kada imate boju ili uzorak koji se vašem djetetu sviđa, dodajte dodatke kako biste torbu prilagodili stilu koji on ili ona voli.
  Ovdje možete dodati privjeske koji pokazuju osobne interese djeteta ili našivati uzorke s djetetovim omiljenim motivima.

 


Vir slike: burst.shipify.com

Vir slike: burst.shipify.com

Moje dijete je na jesen prvoškolac. Na što moramo obratiti pažnju pri odabiru?

 • Za najmlađu djecu koja pohađaju niže razrede osnovne škole odaberite torbu s čvrstim leđima, koja će dobro pristajati djetetovoj kralježnici. Za njih se posebno preporučuju ergonomski dizajnirane školske torbe
 • Pripazite da torba ima i dovoljno široke i podstavljene naramenice, koje ne pritišću dijete. Dovoljno široke naramenice osigurat će da se težina torbe ravnomjerno rasporedi u odnosu na tijelo, a preuske bi, osim neugodnog osjećaja nošenja, dugoročno uzrokovale i probleme s leđima. 
 • Torbe s remenom za prsa, posebno se preporučaju prvašićima jer će spriječiti skliznuće naramenica s ramena. 
 • Torba za bicikl nije prikladna za prvašiće. Za Kupnju ovoga bolje pričekajte prijelaz u više razrede.