Vjeruje nam više od 100.000 kupaca! 
Telefonske narudžbe: 01 / 67 00 165
od ponedjeljka do petka između 8:00 i 16:00
  • Telefonske narudžbe
    01 / 67 00 165Besplatna dostava za sve
    narudžbe iznad 500 kuna
Iskanje po modelu:
1
2
3

Aparat za termičko uvezivanje Peach PB200-70

4.4 10

Aparat za termičko uvezivanje Peach PB200-70

Stroj za termo uvezivanje je primjeren za domaću upotrebu i urede. Omogućuje jednostavno i brzo uvezivanje dokumenata. Upute za korištenje su priložene.

Vrsta uveza: termo.
Kapacitet uveza: do 300 listova - širina 30 mm.
Uvezvanje dokumenta: do veličine A4.
Težina: 1 kg.
Proizvođač: Peach.
Garancija: 2 god.
Oznaka proizvoda: PB200-70, uvezivanje.
Na zalihi | NABAVA: ~ 3 dana
Cijena s PDV
Šalji upit
Fineliner Schneider Line-Up, 8 komada u kompletu samo 46,59 kn (vaša ušteda: 19,97 kn).
Schneider Line-Up prvi su finelineri izrađeni od 88% organske plastike.
Aparat za termičko uvezivanje Peach PB200-70
Aparat za termičko uvezivanje Peach PB200-70
 
Cijena
303,82 kn
Redovna cijena: 323,79 kn
Vaša ušteda: 19,97 kn
  • Tehnička pomoć i dodatne informacije o proizvodu: 01 6700 165, trgovina@printink.hr
  • Provjerite ponudu ostalog pribora za ured
  • Za tvrtke: pošaljite nam listu pribora za ured kojeg trebate.

Gotovo u svakom uredu, kući ili poslu, treba brzo spajati više listova. Budući da moramo spajati službene dokumente, seminarski rad, nacrte ili bilo koje druge listove papira, moramo se složiti da za dobru prezentaciju obične spajalice nisu baš najsretnije rješenje.


Slika: zebraplus.si

Korak naprijed tako predstavljaju aparati za uvez, koji nam omogućavaju profesionalan izgled našeg konačnog proizvoda. Proizvod je tako privlačan na pogled, jednostavniji za upotrebu, te omogućava brzo i nesmetano listanje.

Omoti koji se koriste kod bilo kojeg uveza listova, pružaju dodatnu zaštitu. Spirale, koje se upotrebljavaju kod plastičnog ili metalnog uveza, služe za lakše okretanje stranica.

Na tržištu trenutno možete pronaći ručne i električne aparate za uvez. Glavnu ulogu pri odabiru igra količina proizvoda koje ćemo dnevno/mjesečno uvezati.

 

Spiralni uvez

Aparat za spiralni uvez djeluje na principu mehaničkog bušenja rupa pomoću ručice koja omogućava jednostavnu i preciznu pripremu dokumenata za uvez. Većina aparata ima mjerač s kojim vrlo lako i precizno namjestimo listove koje želimo vezati, te ih tako pripremimo za postupak bušenja. U sljedećem koraku pomoću aparata namjestimo spirale koje vežu papire u konačni proizvod. Kod većine aparata možemo birati veličinu spirala koja ovisi o broju stranica koje želimo uvezati.

 


Slika: zebraplus.si

Slika: zebraplus.si

Plastični uvez

Aparati za plastični spiralni uvez primjereni su za domaću upotrebu, kao i za ured. Posebno su pogodni za domaće i seminarske radove kao i razne prezentacije. Oni su najbrža opcija uvezivanja dokumenata. Omogućuju vezivanje sa veličinom spirala od 6 do 52 mm.

 


Slika: printink.si

Slika: artsema.com

Metalni uvez

Metalni uvez u odnosu na plastični nudi veću obstojnost i prvenstveno lakše listanje stranica. Primjeren je za uvez dokumenata debljine od 6 mm do 38 mm. Omogućava vrlo brz i kvalitetan uvez dokumenata.

 


Slika: printink.si

Slika: quickoffice.ae

Termički uvez

Termički uvez je vjerojatno najbolji i najprivlačniji oblik uveza. Koristi se pri uvezu vrlo važnih dokumenata kao što su diplomske radnje, knjige, elaborati itd. Tu, za razliku od ranije navedenih vrsta uveza trebamo samo omote za termički uvez. U omot na kojem se nalazi ljepilo, umetnemo listove, tako da kada se zagrije u aparatu poveže sve u jednu lijepu cjelinu.

 


Slika: slubne-suknie.info