Odbrojavajte s nama! Provjerite adventske akcije
Telefonske narudžbe: 01 67 00 165 pon - pet: 8:00 do 16:00
FAQ   •  Načini plaćanja   •  Dostava   •  Garancija   •  Kontakt
Izaberite kategoriju
BRZA DOSTAVA
  • Telefonske narudžbe
    01 / 67 00 165Besplatna dostava za sve
    narudžbe iznad 1000 kuna

Opći uvjeti poslovanja

Predajom narudžbe za kupovinu odabranih proizvoda na našoj Internet stranici pristajete na naše opće uvjete sudjelovanja i kupovine.

Uvjeti kupovine nalaze se na Internet stranici www.printink.hr

Kupac potvrđuje da je upoznat s cijelim tekstom Opći uvjeti poslovanja i korištenja Internet trgovine na Internet stranici www.printink.hr (u daljnjem tekstu: Uvjeti), te se slaže s njima.

Internet prodaju na www.printink.hr provodi poduzeće Tehit, d.o.o., upisano u sudski registar kod Okružnog suda u Slovenj Gradcu s matičnim brojem 3649130000. Poduzeće je obveznik plaćanja PDV (ID za PDV: SI34332464).

Internet trgovina www.printink.hr vam omogućava kupovinu kaseta i tonera te ostalog sitnog potrošnog materijala putem Interneta. Internet trgovina je slobodno dostupna putem Interneta. U Internet trgovini su predstavljeni naši proizvodi, detaljne informacije i cijene proizvoda (redovne cijene i Internet cijene). Uvjeti kupovine određeni su sukladno Zakonu o zaštiti potrošača.

Narudžbe

Nakon pregleda ponude uz željene proizvode odaberete mogućnost "dodaj v košarico" (dodaj u košaricu). Odabrani proizvodi su sakupljeni u košarici, koju možete u bilo koje vrijeme provjeriti i u njoj urediti proizvode (izmijenite količine proizvoda i/ili ih ukloniti sa spiska). Kada ste završili s kupovinom, odaberite mogućnost "košarica", gdje uredite proizvode. Klikom na gumb "nadaljuj" (nastavi) obaviti ćete u 4 koraka cijelu kupnju.

Uvjet za obavljenu kupovinu u Internet trgovini www.printink.hr je registracija korisnika. Korisnik se mora uz prvu kupovinu registrirati (na taj način se upisuje u zbirku podataka kupaca printink.hr - kasete i toneri te dobija svoje korisničko ime i zaporku). Uz svaku sljedeću kupovinu korisnik mora u trgovini obaviti prijavu, gdje može uvijek mijenjati i ažurirati svoje podatke (adresu, zaporku za pristup, pregled prošlih narudžbi itd).

Kupac dobiva ugovor o kupovini putem elektronske pošte na svoju adresu. Kupac ujedno može svojim korisničkim imenom i geslom na Internet stranici www.printink.hr pregledati sve svoje obavljene kupovine i svoje sklopljene ugovore.

Vraćanje proizvoda, reklamacija i garancija

Reklamacije, garancijski zahtjevi i druge vrste vraćanja robe uzimaju se u obzir kako je opisano na sljedećem linku – Reklamacije.

Cijene

U Internet trgovini objavljene su kako redovne cijene (cijene koje se koriste u redovnoj prodaji u trgovinama i drugim fizičkim prodajnim mjestima), te Internet cijene. Internet cijene mogu biti niže od redovnih cijena. Za kupovinu u Internet trgovini uzimaju se u obzir Internet cijene. Sve objavljene Internet cijene u svim vrstama ponuda ne mogu se opozvati i važe samo za kupovinu putem Internet trgovine www.printink.hr.

Važenje cijena za odabrane artikle važi na dan kupovine, dakle na dan završetka i predavanja narudžbe putem Internet trgovine putem Internet trgovine www.printink.hr. Sve cijene proizvoda na www.printink.hr prikazane su u HRK i uključuju PDV, koji je na završnom obračunu jasno naznačen.

Cijene imaju informativno značenje, te se mogu izmijeniti bez prethodnog obavještenja. Ponuda i cijene važe do povlačenja odnosno poništavanja. Važenje cijena proizvoda važi u trenutku kupovine.

Plaćanje i preuzimanje

U Internet trgovini www.printink.hr možete odabrati sljedeće načine plaćanja:

  • pouzećem – sa gotovinom

  • predračunom koji vam pošaljemo odmah nakon primljene narudžbe (robu ćemo vam poslati odmah nakon što primimo vašu uplatu)

  • Predračun može izraditi pravna i fizička osoba. Javni zavodi moraju kod narudžbe poslati narudžbenicu, te imaju pravo na plaćanje u zakonskom roku.

  • PayPal (za plaćanje biti ćete preusmjereni na PayPal stranicu). Provizija plaćanja PayPal sistemom iznosi 7,65 kuna

S predanom narudžbom u Internet trgovini www.printink.hr obvezujete se da ako odaberete način plaćanja pouzećem da ćete kod preuzimanja podmiriti kupovnu cijenu. Kod preuzimanja pošiljke obavezno potpišite moguće prateće dokumente (dostavnica,…). Robu ste dužni prije preuzimanja vizualno i brojčano pregledati i zapisati moguća vidljiva oštećenja na ambalaži ili robi.

Troškovi slanja

Dostava na dom

Troškovi slanja

narudžbe do 600 kuna 30 kuna
narudžbe iznad 600 kuna BESPLATNA DOSTAVA

Minimalna vrijednost narudžbe nije određena, samo u vrijeme trajanja akcije "Besplatna dostava" iznosi 115 kn.

Troškovi slanja obračunaju se kod kupovine u Internet trgovini www.printink.hr. Dodatne troškove slanja poštaru ili drugom dostavljaču naručenih artikala iz Internet trgovine www.printink.hr niste dužni plaćati. Naručitelj dobiva robu dostavljenu na adresu u skladu s pravilima poštanskih poduzeća.

Korištenje Internet trgovine

Poduzeće Tehit d.o.o. će vam naručenu robu dostaviti najkasnije u roku 4 radna dana nakon primljene narudžbe odnosno nakon dobivenog plaćanja u slučaju izrade predračuna.

Ako naručene robe trenutno nemamo u zalihama, o tome ćemo vas obavijestiti putem elektronske pošte ili telefona.

Korištenje Internet trgovine

Poduzeće Tehit d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice kod korištenja informacija u Internet trgovini. Poduzeće Tehit d.o.o. zadržava pravo bilo kada izmijeniti sadržaj Internet trgovine bez prethodnog obavještenja i ne preuzima odgovornosti za moguće posljedice tih izmjena.

Poduzeće Tehit d.o.o. u najvećoj mogućoj mjeri će ulagati najveće napore u pogledu ažurnosti, besprijekornog djelovanja i točnosti informacija u Internet trgovini www.printink.hr. U koliko kupac primijeti bilo kakav nedostatak, grešku ili nedjelovanje, neka o tome bez odlaganja obavijesti poduzeće na jedan od mogućih kontakata.

Sadržaji u Internet trgovini autorski su zaštićeni. Bilo kakvo drugo korištenje, kopiranje, objava i distribucija Internet sadržaja ili njegovih pojedinih dijelova, bez dozvole poduzeća Tehit d.o.o. je zabranjena.

Čuvanje osobnih podataka

Kod prve posjete Internet trgovine www.printink.hr na vaše računalo se pohrani „cookie“, kojeg možete sami ukloniti ili s odgovarajućim podešavanjima spriječite njegovu pohranu. Cookie je datoteka koja je namijenjena boljoj komunikaciji s Internet mjestom i koriste se radi optimiziranja djelovanja Internet stranice i pripremu efikasnih usluga na Internet mjestu. Putem tih datoteka ne možemo doći do vaših osobnih podataka ili podataka koji su u vašem računaru, osim onih, koji su javno dostupni (tip preglednika, tip operacijskog sustava, itd.).

Preduvjet za kupovinu u Internet trgovini www.printink.hr je registracija korisnika. Registrirani korisnici u postupku registracije dostave tražene osobne podatke. Svaki registrirani korisnik dobiva svoje korisničko ime i zaporku, koji su tajni. Korisnik je dužan osigurati da će sa svojim korisničkim imenom i zaporkom upravljati isključivo sam odnosno od njega ovlaštena osoba. Svaki korisnik samostalno odgovara za sadržaje koje upiše na stranici www.printink.hr.

Podaci koje korisnik upiše kod registracije na Internet stranici ili drugačije putem e-pošte, telefona, faksa i slično, povjerljivi su, te se koriste u skladu s važećim slovenskim zakonima. Registrirani korisnik kod registracije daje osobnu dozvolu da može poduzeće Tehit d.o.o. obrađivati osobne podatke koje je posredovao. Upravljač zbirke može obrađivati prikupljene osobne podatke u svrhu uzorkovanja, anketiranja i statističke obrade podataka, kod utvrđivanja korištenja usluga, prilagođavanja ponuda i segmentacije, za istraživanje tržišta, obavještavanje o ponudi, novostima, događajima i pogodnostima, te za slanje drugog gradiva za oglašavanje. U svrhu obavještavanja korisnik dozvoljava korištenje različitih komunikacijskih kanala, kao što su telefon, sms, e-pošta, i slično.

Navedene podatke može poduzeće Tehit d.o.o. obrađivati radi vlastitih potreba do vremena kada podaci više ne služe svojoj svrsi, te se obavezuje da podatke neće posredovati trećim osobama, osim, ako je to dužan uraditi u skladu s važećim zakonodavstvom. Za vrijeme upravljanja s osobnim podacima ima pojedinac mogućnost uvida, prepisa, kopiranja, dopune, popravaka, blokiranja i brisanja osobnih podataka u zbirci podataka, u skladu s važećim zakonodavstvom.

Poduzeće Tehit d.o.o. će dobivene podatke čuvati i sprječavati njihovu zlouporabu. Osobni podaci će biti korišteni samo u svrhu za koju je korisnik dao svoju suglasnost. Za čuvanje osobnih podataka odgovoran je i korisnik samo tako da osigura sigurnost svojeg korisničkog imena i zaporke. Poduzeće Tehit d.o.o. za prenose svih osobnih podataka korisnika koristi tehnologiju koja se brine za kriptiranje svih podataka i komunikacija između Internet stranice www.printink.hr i registriranog korisnika. Podaci o karticama za plaćanje odnosno drugi podaci u pogledu plaćanja, koje korisnik unese, u kriptiranom obliku se prenesu s njegovog računara neposredno u autorizacijski server banke.

Tehit d.o.o koristi tehnologiju za prijenos svih osobnih podataka korisnika, čime se osigurava šifriranje svih podataka i komunikacija između web stranice www.printink.hr i registriranog korisnika. Podaci o platnoj kartici ili druge informacije o plaćanju koje korisnik unese prenose se u šifriranom obliku s računala izravno na autorizacijski server banke.

Izmjena općih uvjeta poslovanja

Poduzeće Tehit d.o.o. zadržava prava da u bilo koje vrijeme izmjeni opće uvjete poslovanja bez prethodne obavijesti. Izmijenjena pravila stupaju na snagu, te se koriste, od trenutka objavljivanja na Internet stranici pa nadalje. Registrirani korisnici će biti o izmjenama obaviješteni putem e-pošte.

Sporovi

Sve moguće sporove, koji bi nastali korištenjem Internet trgovine www.printink.hr između kupaca i Tehit d.o.o., strane će pokušati rješavati dogovorom. U koliko to ne bi bilo moguće ugovaraju nadležnost Okružnog suda u Slovenj Gradcu.

Sukladno Zakonu o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova, Tehit d.o.o. ne priznaje nijednog pružatelja izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova kao nadležnog za rješavanje tih sporova.

Tvrtka Tehit d.o.o. u skladu sa Zakonom o izvansudskom rješavanju sporova, na svojoj web stranici objavljuje elektroničku poveznicu na internetsku platformu za rješavanje potrošačkih sporova (SRPS), koja je jedinstvena ulazna točka za potrošače uspostavljena prema Uredbi 524/2013 / EU za rješavanje sporova koji proizlaze iz internetske prodaje ili internetskih usluga između potrošača sa prebivalištem i davatelja usluga sa sjedištem u Europskoj uniji.

Veza do mrežne platforme za rješavanje potrošačkih sporova (SRPS):
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HR

Osnovni podaci o davatelju usluga Internet trgovine:

Naziv: Tehit d. o. o.
Adresa
: Kidričeva ulica 9, SI-2380 Slovenj Gradec, Slovenija
Adresa za dostavu: Printink.hr, Dršćevka 4, 52000 Pazin
Spletna stran
: http://www.printink.hr
E-pošta
: trgovina@printink.hr
Identifikacijski broj za PDV
: SI34332464
Matični broj
: 3649130000
Direktor
: Ožbej Pori
Bankovni račun
IBAN HR74 2340 0091 1700 1280 0  Privredna banka Zagreb d.d. 
SWIFT code: PBZGHR2X